Pravila o privatnosti

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Informacije prikupljamo kako bismo pružili bolju uslugu svim našim korisnicima.
Informacije prikupljamo na dva načina:

 • Informacije koje nam dajete. Na primjer, neke naše usluge traže od vas da se prijavite za korisnički račun. Kad se prijavite, tražit ćemo vas osobne informacije, primjerice vaše ime, adresu e-pošte, telefonski broj.
 • Informacije koje dobivamo tijekom vaše upotrebe naših usluga. Možemo prikupljati informacije o uslugama koje upotrebljavate i o načinima na koje ih upotrebljavate. Informacije uključuju sljedeće:
  • Informacije o uređaju. Možemo prikupljati informacije koje se odnose na uređaj (primjerice model hardvera, verziju operativnog sustava).
  • Informacije iz logova. Kad upotrebljavate naše usluge ili prikažete naš sadržaj, automatski možemo prikupljati i pohranjivati određene informacije u log servera. To može uključivati sljedeće:
   • detalje o načinima na koje ste upotrebljavali našu uslugu, primjerice vaše upite pretraživanja
   • informacije o događajima na uređaju, primjerice o padovima sustava, aktivnosti sustava, hardverskim postavkama, vrsti preglednika, jeziku preglednika, datumu i vremenu vašeg zahtjeva i željenog URL-a.
   • kolačići koji mogu jedinstveno identificirati vaš preglednik ili korisnički račun
  • Lokalna pohrana. Možemo prikupljati i pohranjivati informacije (uključujući osobne informacije) lokalno na vašem uređaju mehanizmima kao što je web-pohranjivanje preglednika (uključujući HTML 5) i aplikacijske podatkovne privremene memorije.
  • Kolačići i anonimni identifikatori. Upotrebljavamo razne tehnologije za prikupljanje i pohranjivanje informacija kad posjetite naše usluge, a to može uključivati slanje jednog ili više kolačića ili anonimnih identifikatora na vaš uređaj.

NAČIN UPOTREBE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Informacije koje prikupimo iz svih naših usluga upotrebljavamo za pružanje, održavanje, zaštitu i poboljšanje tih istih usluga, za razvoj novih usluga i za zaštitu naših korisnika.
Kad kontaktirate našu tvrtku, možemo sačuvati zapis o komunikaciji s vama kako bismo lakše riješili vaš problem. Vašu adresu e-pošte možemo upotrijebiti kako bismo vas obavijestili o uslugama, kao što je obavještavanje o nadolazećim promjenama ili poboljšanjima.
Tražit ćemo vaš pristanak prije korištenja informacija u svrhe koje nisu navedene u ovim Pravilima o privatnosti.

PRISTUP I AŽURIRANJE OSOBNIH PODATAKA

Pri svakoj upotrebi naših usluga nastojimo vam pružiti pristup vašim osobnim informacijama. Ako su te informacije pogrešne, dajemo vam načine za brzo ažuriranje informacija ili njihovo brisanje – osim ako informacije moramo sačuvati zbog legitimnih poslovnih ili pravnih svrha. Prilikom ažuriranja osobnih informacija od vas možemo tražiti da potvrdite svoj identitet kako bismo mogli odgovoriti na vaš zahtjev.

INFORMACIJE KOJE DIJELIMO

Ne dijelimo osobne informacije s tvrtkama, organizacijama i pojedincima izvan naše tvrtke, osim u sljedećim okolnostima:

 • Uz vaš pristanak. Dijelit ćemo osobne informacije s tvrtkama, organizacijama ili pojedincima izvan naše tvrtke ako za to imamo pristanak. Zahtijevamo vaše dopuštenje za mogućnost dijeljenja osjetljivih osobnih podataka.
 • Iz pravnih razloga. Osobne informacije dijelit ćemo s tvrtkama, organizacijama ili pojedincima izvan naše tvrtke ako u dobroj vjeri smatramo da je pristup, upotreba, čuvanje ili otkrivanje informacija opravdano potrebno za sljedeće:
  • ispunjavanje primjenjivog zakona, pravilnika, zakonskog postupka ili valjanog službenog zahtjeva.
  • provođenje primjenjivih Uvjeta pružanja usluga, uključujući istragu potencijalnih kršenja.
  • otkrivanje, sprečavanje ili drugu vrstu rješavanja prijevara i sigurnosnih ili tehničkih poteškoća.
  • zaštitu od kršenja prava, vlasništva ili sigurnosti naše tvrtke, naših korisnika ili javnosti kao što to nalaže ili dopušta zakon.

Zbirne informacije u kojima nije moguće otkriti identitet možemo javno dijeliti s našim partnerima – primjerice s izdavačima, oglašavačima ili povezanim web-lokacijama. Na primjer, možemo javno dijeliti informacije kako bismo prikazali trendove o općem načinu upotrebe naših usluga.

SIGURNOST INFORMACIJA

Naporno radimo na zaštiti naše tvrtke i naših korisnika od neovlaštenog pristupa ili neovlaštene izmjene, otkrivanja ili uništenja informacija koje čuvamo. To se posebno odnosi na sljedeće:

 • Mnoge naše usluge kriptiramo SSL-om.
 • Provjeravamo naše prikupljanje informacija, pohranjivanje i načine obrade, uključujući fizičke sigurnosne mjere kako bismo štitili naše sustave od neovlaštenog pristupa.
 • Ograničavamo pristup osobnim informacijama na naše zaposlenike, ugovorne radnike i zastupnike kojima su informacije potrebne kako bi ih obradili, a koji su dužni poštovati stroge ugovorne obaveze o povjerljivosti i na njih se mogu primijeniti disciplinske mjere ili im se može uručiti otkaz ako ne ispune te obaveze.

PRIMJENA

Naša se Pravila o privatnosti primjenjuju na sve usluge koje nudi tvrtka Fantastic Tech i njene povezane osobe, uključujući usluge koje se nude na drugim web-lokacijama (primjerice u sklopu naših oglašavačkih usluga), ali isključene su usluge koje imaju zasebna pravila o privatnosti u koja nisu uključena ova Pravila o privatnosti.

PROVEDBA PRAVILA

Redovito provjeravamo našu usklađenost s Pravilima o privatnosti. Kada dobijemo službenu pisanu žalbu, obratit ćemo se osobi koja je poslala žalbu kako bismo dobili dodatne informacije. 

PROMJENE

Naša se Pravila o privatnosti povremeno mogu promijeniti. Vaša prava koja proizlaze iz ovih Pravila o privatnosti nećemo smanjiti bez vašeg izričitog odobrenja. Sve promjene Pravila o privatnosti objavit ćemo na ovoj web-stranici, a u slučaju značajnijih promjena objavit ćemo vidljiviju obavijest (uključujući i obavijest e-poštom o promjenama Pravila o privatnosti za pojedine usluge). U arhivi ćemo također čuvati i prijašnje inačice ovih Pravila o privatnosti kako biste ih mogli pregledati.