Preporuka za top 10 dječjih filmova u 2019.

DAMBO – Ovo je još jedan u nizu Disneyjevih filmova inspiriran crtićima koje smo obožavali u djetinjstvu. Radi se o sloniću Dumbu koji svojim ušima može letjeti poput ptica. Radnja filma govori o tome kako Dambo od svojih prijatelja i majke doživljava ismijavanja i uvrede, ali na svu sreću Dumbo ima jednog pravog prijatelja, miša Timothyja. Izvrsna prilika da se zabavite uz cirkuske trikove simpatičnog slonića Dumba. Vjerujemo da će vas ova filmska priča potaknuti na razmišljanje o predrasudama s kojima se svakodnevno susrećemo u svijetu u kojem živimo. Također kroz film trebamo shvatiti koliko je bitna tolerancija i prihvaćanje različitosti.

[youtube v=”7NiYVoqBt-8″]

 
POKEMON–DETECTIVE PIKACHU – Krenimo u uzbudljivu pustolovinu s detektivima Pikachuom i njegovim čudnim smislom za humor, i s Timom s kojim će udružiti snage u razotkrivanju šokantne tajne. Tajne koja bi mogla uništiti cijeli pokemon svijet. Film će svojim fanovima dočarati i ostale pokemone s jedinstvenim sposobnostima. Pokemoni su globalna senzacija koja je osvojila svijet putem animiranih serija, filmova, igrica, karti te ostalih igračaka.

[youtube v=”1roy4o4tqQM”]

 
TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2 – Jedan od najotkačenijih filmova ove godine. Nastavak komedije blockbustera iz 2016. godine. Prepun humora, istražuje emotivni život naših ljubimaca i njegovih vlasnika. Saznajte odgovor na pitanje koje zanima svakog vlasnika, a to je što naš ljubimac radi dok je sam kod kuće.

[youtube v=”mYocfuqu2A8″]

 
ALADIN – Još jedan Disneyjev klasik o uzbudljivoj priči o šarmantnom uličnom štakoru Aladinu i Jasmine, hrabroj princezi te duhu iz čarobne lampe koji može postati ključ njihove budućnosti.

[youtube v=”JcMtWwiyzpU”]

 
KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: Skriveni svijet – Ovo je priča o hrabrosti, odrastanju i suočavanju s nepoznatim. Radi se o prijateljstvu adolescentnog vikinga i zmaja Noćni bijes u epskoj avanturi koja se proteže njihovim životima.

[youtube v=”naW9U8MiUY0″]

 
TOY STORY 4 – Animirani hit iz 1995. godine dobiva svoj 4. nastavak koji nam donosi nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu. Glavni junak Woodie vraća se kako bi objasnio Forkyju njihovu ulogu u svijetu igračaka, a neočekivano će susresti i svoju staru prijateljicu Bo Peepom. Pustolovina je bogata prijateljstvom i humorom te završava na neobičan način.

[youtube v=”wmiIUN-7qhE”]

 
THE LEGO MOVIE 2 – Nastavak prvog djela animiranog filma LEGO. Emmet je i dalje sretan sve dok ne zarobe Wyldsyte zbog koje se mora vratiti u stvarni svijet te ju vratiti nazad. Odličan film za sve zaljubljenike u legiće.

[youtube v=”cksYkEzUa7k”]

 
SHAZAM – U trenutku kada izgovori čarobnu riječ Shazam dječak dobiva moć i pretvara se u odraslog superjunaka. Ovo je prva ekranizacija lika iz serijala Advantures of Captain Marvel.

[youtube v=”-oD7B7oiBtw”]

 
GODZILLA: KING OF THE MONSTERS – epska akcijska avantura u kojoj se radi o sukobu između Godzille i s jednim od najpopularnijih čudovišta u filmskoj industriji.

[youtube v=”QFxN2oDKk0E”]

 
CAPTAIN MARVEL – Potpuna nova avantura o kapetanici Marvel koja nam otkriva neviđeni dio prošlosti Marvelovog filmskog svijeta. Kreiran prema liku Captain Marvel / Carol Danvers koja postaje prva Marvelova heroina koja je dobila solo film. Ovo je 21. film u Marvelom filmskom svijetu.

[youtube v=”Z1BCujX3pw8″]