Razmazite svoju djecu bez razloga

Kada kažu nemoj ga razmaziti, ja poludim na to! Razmazite svoju djecu ljubavlju,pažnjom,slušanjem,igrom,razumijevanjem. Nemojte ih razmaziti materijalnim stvarima. Više dobra i koristi našoj djeci napravit ćemo budemo li slušali što nam njihove male glavice imaju za reći. Razmazimo ih kreativnošću, izrađujmo s njima,kuhajmo,pjevajmo,pričajmo.
Hvalimo njihove sitne uspjehe! Poštujmo interese i želje svoje djece. Izgradite odnos pun ljubavi i uvažavanja. Nezaboravite da je najvažnije od svega vrijeme koje ćete provesti u igri s njima.
To će stvoriti bliskost i uspomene. Ne materijalne stvari nego utrošen trud i vrijeme koje smo odvojili za djecu u doba njihova odrastanja. Pokažite interes za ono što dijete radi. Nemojte lagati svoju djecu jer sigurno ne želite da oni to rade vama, a u životu je sve bumerang. Naša dužnost kao roditelja je da djeci govorimo istinu. Govorite lijepo o drugima. Uvijek imajte na umu da je vaše dijete odraz Vas. Vi ste mu uzor, na vas će se ugledati. Neuspoređujte ih s drugima. Volite svoje djecu,baš takva kakva jesu. Obasipajte ih beskrajnom ljubavi svaki dan bez razloga, jer oni su dio naše duše,našeg srca.
Najveća vrijednost i smisao našeg života.